sc autodepan srl logo Logo firma SC AUTODEPAN SRL - Miercurea-Ciuc

Cere ofertă Online

Firma SC AUTODEPAN SRL vă oferă posibilitatea de-a comanda piesa şi/sau uleiul de motor pentru maşina dumneavoastră, şi tot acestea acasă din faţa calculatorului economisând bani şi timp. Completaţi formularul de cerere, şi în cel mai scurt timp veţi fi contactaţi de operatorul nostru cu răspunsul cerut.

Cererea de ofertă nu vă obligă la cumpărarea produselor. Nu ezitaţi!

Daca aţi citit şi sunteţi de acord cu "Termeni si Condiţii" click pe imagine!

Link catre formularul de cerere oferta

După citirea şi acceptare "Termeni şi Condiţii" şi apăsarea butonului de mai sus completaţi formularul de cerere cu date valide! Aveţi grijă că câmpurile semnate cu steluţă roşie să fie completate, că altfel nu puteţi să continuaţi procedura. După care aţi ales piesa şi/sau lubrifiantul auto apăsaţi butonul Trimite şi completaţi formularul cu date personale pentru confirmare, date de livrare şi date de facturare. Să aveţi mare grijă că numărul de telefon să fie valid! Dacă nu sunteţi sigur cu uleiul şi cantitatea corespunzătoare maşinii dumneavostră puteţi să cereţi ajutorului operatorului nostru cu bifarea opţiunii corespunzătoare la tabul Uleiurilor.

După ce aţi dat click pe butonul "Finalizează comanda" în cel mai scurt timp posibil operatorul nostru prelucrează datele introduse, şi vă contacteză prin telefon pentru confirmarea datelor.

Livrarea se face în maxim 1-2 zile după confirmarea datelor introduse. Livrarea este GRATUIT în oraşului Miercurea Ciuc şi în afară oraşului în funcţie de valoarea comenzii. Altfel se calculează taxă de livrare şi se comunică împreună cu preţul la confirmare. Sau puteţi să ridicaţi piesa din magazinul nostru fără nici o taxă de livrare în Miercurea Ciuc str. M. Sadoveanu nr.29.

Plata se face la livrarea produsului în CASH, sau Ramburs în cazul în care piesa a fost livrată de către un Curier. La piesele cu valori mai mari decât 1000 RON se plăteşte şi un avans de 20%. Sau puteţi achita personal în magazinul nostru.